Güleçler Ortaokulu


Vizyon: Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştiren bir okuluz. Çevresini, coğrafyasını ve tarihini iyi okuyan ahlaki seviyesi yüksek gençlik yetiştiren bir okul olarak tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştireceğiz.

Misyon: Öğrencilerimiz çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde yaratıcı, girişimci, iş ahlakı ve etik değerlere sahip, dünyayı yakından izleyen, doğruları arayan, her zamanda her alanda en iyi olanı yakalayan, değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli düşünce davranış ve donanıma sahip olarak yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04843612475 CEP TEL. 05077069111

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://guleclerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Siirt/Pervari/Güleçler Köyü

Öğretmen :13
Öğrenci :166
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :820
Öğretim Şekli :Normal Eğitim. İlkokul ve Ortaokul binaları ayrıdır.

Yerleşim Yeri - Güleçler Köyü Pervari’ye 6 km uzaklıkta olup, yerleşim itibari ile tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Köy, Pervari-Siirt anayolundan 300 m aşağıya kurulmuştur. Köyümüz ilçenin güneybatısına düşmektedir. Denizden yüksekliği 1400 m’dir. Köyün yukarı kesiminde Pervari, batısında Narsuyu ve Ayvalıbağ köyleri bulunmaktadır. 2018 nüfus sayımına göre köyün nüfusu 1278 civarındadır. Köyün yeri ve etrafı sarp arazidir.

Adres - Siirt/Pervari/Güleçler Köyü

Ulaşım Servis ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siirte: 90 km Pervariye: 6 km